Υλικά για το κέικ:
300 γρ. αλεύρι γ. ο. χ.,
40 γρ. κόρν φλάουερ,
2 ½ κ.σ. μπέικιν πάουντερ,
150 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου,
370 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη,
3 μεγάλα αυγά, ½ κ.γ. αλάτι,
100 γρ. κουβερτούρα 65%,
370 γρ. γάλα εβαπορέ,
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλια.
Για τη γέμιση και το frosting:
60 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου,
220 γρ. τυρί κρέμα,
120 γρ. λευκή κουβερτούρα,
350 γρ. άχνη ζάχαρη,
120 γρ. κρέμα γάλακτος 15%,
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας.
Για το σερβίρισμα:
Τριμμένη κουβερτούρα 65%