Η Κατερίνα Λένη μάς ετοιμάζει λαχταριστά κρουσανάκια με κιμά!
Για τη ζύμη θα χρειαστούμε: 1 kg αλεύρι για όλες τις χρήσεις 500 ml γάλα πλήρες (χλιαρό) 1 κύβος νωπής μαγιάς 1 πρέζα αλάτι 1 πρέζα ζάχαρη 2 κρόκοι αυγών 200 ml ελαιόλαδο 30 gr μπέικιν πάουντερ 50 ml νερό (χλιαρό) Για τη γέμιση: 600 gr κιμάς ανάμεικτος (χοιρινό και μοσχάρι) 100 ml ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 300 ml ζωμός λαχανικών 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας 1 πρέζα γλυκιά πάπρικα 1 πρέζα κάρυ 1 πρέζα δυόσμος αποξηραμένος 1 πρέζα ρίγανη αποξηραμένη Βασιλικός, μαϊντανός (φρέσκα) 400 gr φέτα Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για την επάλειψη: 2 αυγά ολόκληρα 50 ml γάλα Σουσάμι δίχρωμο Παπαρουνόσπορος