Υλικά
- 75 γρ. σπανάκι
- 1 αυγό
- 60 ml ασπράδι
- Αλάτι και μπαχαρικά κατά βούληση
- 60 γρ. τυρί κρέμα
- 40 γρ. καπνιστό σολομό
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε το σπανάκι, το αυγό, αλάτι και πιπέρι σε έναν επεξεργαστή τροφίμων.
- Χτυπήστε μέχρι να αποκτήσετε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
- Λαδώστε ελαφρά το αντικολλητικό τηγάνι και ψήστε τις κρέπες, ρίχνοντας το μείγμα με μία κουτάλα.
- Σερβίρετε με τυρί κρέμα και σολομό και απολαύστε.
Φωτογραφία από Clara Sander από το Pixabay
Πηγή:newsbeast.gr