ΕΚΕΙΝΟΣ & ΕΚΕΙΝΗ

Έτσι ξαναζεσταίνεται σωστά το μαγειρεμένο κρέας

Τι πρέπει να προσέχετε...

No profile pic

Είναι δεδομένο ότι τις ημέρες των γιορτών μας περισσεύει κρέας για την επόμενη μέρα (ή ακόμη και για τις επόμενες).

Ωστόσο αυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι το πώς πρέπει να το ζεστάνουμε σωστά ώστε να είναι ασφαλές για κατανάλωση αλλά και νόστιμο.

Πώς ξαναζεσταίνουμε, λοιπόν, σωστά κοτόπουλο και άλλα στεγνά κρέατα;

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να είστε υπομονετικοί για να μην σας ξεραθεί το κρέας. Αρχικά βάλτε το κρέας σε ένα ταψί στον φούρνο και ζέστανε το στους 200-250 βαθμούς για 15-20 λεπτά.

Εναλλακτικά, αν δε θέλετε να χρησιμοποιήσετε φούρνο, βάλτε το σε ελαφρώς λαδωμένο τηγάνι και ζέστανε το για 1-2 λεπτά φροντίζοντας να το γυρίσετε και από τις δύο μεριές.

Πηγή:baby.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση