Ελληνική κολοκύθα ψητή με σιρόπι πορτοκάλι και γραβιέρα

Newsroom
Newsroom

Υλικά και τρόπο παρασκευής

Ελληνική κολοκύθα ψητή με σιρόπι πορτοκάλι και γραβιέρα

Υλικά
1 κιλό ελληνική κολοκύθα
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 μοσχοκάρυδο
4 κ.σ. μέλι
2 πορτοκάλια χυμός και φλούδες
50 γρ. γραβιέρα
1 κ.σ. μαύρες σταφίδες
3 κ.σ. κολοκυθόσπορος
300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
1 ματσάκι ρόκα
2 κ.σ. σπόροι ροδιού
Αλάτι
Πιπέρι


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ