Υλικά:
Για το μαγειρευτό:
1/2 κούπα ελαιόλαδο
6 κότσια αρνιού
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
1 καρότο
300 γρ. φρέσκα μανιτάρια
20 γρ. αποξηραμένα μανιτάρια
1 κούπα λευκό κρασί
200 γρ. ντομάτα κον κασέ
1 κούπα ζωμός
2 φύλλα δάφνης
4 κλωνάρια δεντρολίβανο
Αλάτι-πιπέρι
Για το σερβίρισμα:
500 γρ. γκόγκες βρασμένες
2 κ.σ. βούτυρο
1 κ.σ. ελαιόλαδο
200 γρ. φρέσκα μανιτάρια
4 κ.σ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
3 κ.σ. μαϊντανός
1 κ.σ. ρίγανη
Ξύσμα από 1/2 λεμόνι