Δείτε τα υλικά για τη σικελιάνικη πίτσα με σαλάμι από τον Λάμπρο Βακιάρο:
Για τη ζύμη: 275 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., 275 γρ. αλευρι σκληρο, 7 γρ. μαγιά, 35 γρ. ελαιόλαδο, 360ml. νερό, 15 γρ. αλάτι Για τη σάλτσα: 4 κ.σ. ελαιόλαδο, 4-5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο, 1 κ.γ. ρίγανη αποξηραμένη, 1/2 κ.γ. μπούκοβο, 300 γρ. χυμό τομάτας, 400 γρ. τομάτα κονκασέ, 1 κ.γ. ζάχαρη Για τη σύνθεση: 12 φέτες μοτσαρέλα, 1 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο δενδρολίβανο, 300 γρ. σαλάμι, 100 γρ. τριμμένη παρμεζάνα, πεκορίνο ή γραβιέρα