Μια υπέροχη συνταγή για αφράτη κερασόπιτα παρουσίασε ο Δημήτρης Μακρυνιώτης. Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι τα ακόλουθα:
Υλικά για την τάρτα:
300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
175 γρ. βούτυρο αγελάδος
110 γρ. ζάχαρη άχνη
2 μεσαία αυγά
Ξύσμα από μισό λεμόνι
Υλικά για την κρέμα αμυγδάλου:
100 γρ. βούτυρο αγελάδος
2 μεσαία αυγά
100 γρ. ζάχαρη άχνη
100 γρ. πούδρα αμυγδάλου
Ξύσμα από μισό πορτοκάλι
400 γρ. κεράσια χωρίς το κουκούτσι
Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε την εκτέλεση: