Αφράτη κερασόπιτα από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη

Newsroom
Newsroom

Μια πολύ εύκολη και εντυπωσιακή συνταγή

Μια υπέροχη συνταγή για αφράτη κερασόπιτα παρουσίασε ο Δημήτρης Μακρυνιώτης. Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι τα ακόλουθα:

Υλικά για την τάρτα:

300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

175 γρ. βούτυρο αγελάδος

110 γρ. ζάχαρη άχνη

2 μεσαία αυγά

Ξύσμα από μισό λεμόνι

Υλικά για την κρέμα αμυγδάλου:

100 γρ. βούτυρο αγελάδος

2 μεσαία αυγά

100 γρ. ζάχαρη άχνη

100 γρ. πούδρα αμυγδάλου

Ξύσμα από μισό πορτοκάλι

400 γρ. κεράσια χωρίς το κουκούτσι

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε την εκτέλεση:

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ