ΕΙΔΑ-ΑΚΟΥΣΑ
Τι απαντά ο διοικητής του Βενιζελείου για την πτώση του συστήματος επικοινωνίας στο νοσοκομείο
Το σύστημα επικοινωνίας του ΟΤΕ υπέστη βλάβη στο Ηράκλειο και το πρόβλημα μεταφέρθηκε σε όλη την πόλη
SHARE:
Τη δική του απάντηση στο ζήτημα των προβλημάτων που προέκυψαν με τη λειτουργία του Νοσοκομείου κατά την εφημερία του περασμένου Σαββάτου, δίνει στο Cretalive, απαντώντας σε καταγγελία αναγνώστη μας, ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος, Κώστας Δανδουλάκης.
Όπως αναφέρει, το σύστημα επικοινωνίας του ΟΤΕ υπέστη βλάβη, κεντρικά, στο Ηράκλειο και το πρόβλημα μεταφέρθηκε σε όλη την πόλη, το περασμένο Σάββατο.
Μόλις διαπιστώθηκε τι είχε συμβεί, άμεση ήταν η κινητοποίηση των τεχνικών υπηρεσιών του Βενιζελείου και των τεχνικών πληροφορικής καθώς έπρεπε να εξελιχθεί κανονικά η εφημερία.
Μετά από περίπου έξι ώρες, το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και δεν υπήρξαν περαιτέρω δυσλειτουργίες.
Το πρόβλημα, λοιπόν, δεν οφείλονταν στο νοσοκομείο και η κινητοποίηση ήταν άμεση, σύμφωνα με το διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο