ΕΙΔΑ-ΑΚΟΥΣΑ

"Η Κρήτη σιγά σιγά παίρνει αυτό που της αξίζει"

Το κρητικό λάδι μπαίνει πια στην Ευρώπη και όχι μόνο

No profile pic

Ένας φίλος αναγνώστης μου έστειλε τη φωτογραφία από το ταξίδι του στην Ευρώπη. Και ομολογώ ότι μπορώ να συμμεριστώ τον ενθουσιασμό του:

"Βρέθηκα σε ένα εστιατόριο στις Βρυξέλλες. Και μαζί με τη "Ντιβέλ" που παρήγγειλα το λάδι που έφεραν ήταν κρητικό (Αλμπαντάκης)! Δεν ξέρεις πόσο χάρηκα.Η Κρήτη σιγά σιγά παίρνει αυτό που της αξίζει. Αρκεί να είναι όλοι παραγωγοί και μεταποιητές τόσο ποιοτικοί".

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση