ΕΙΔΑ-ΑΚΟΥΣΑ

Δύσκολη η αποκατάσταση της βλάβης στον Αποσελέμη!

Αναμένονται πιο έντονα προβλήματα αν δεν λειτουργήσει σύντομα το διυλιστήριο

fragma-aposelemi-6
Photo Credits: @imageonline/ Στέφανος Ραπάνης

Μεγάλες, όπως μαθαίνουμε, είναι οι προσπάθειες που καταβάλλονται για να αποκατασταθεί το πρόβλημα με το διυλιστήριο του Αποσελέμη, πρόβλημα που παρά τις εντατικές εργασίες δεν έχει ακόμα λυθεί. 

Οι αρχικές εκτιμήσεις μιλούσαν για λίγες ώρες, μέχρι το βράδυ της Πέμπτης, έως ότου έρθει η εξομάλυνση. Πάντως αν δεν γίνει αυτό, όπως λένε κι από τη ΔΕΥΑΗ, θ’ αρχίσουν πιο έντονα τα προβλήματα από το πρωί της Παρασκευής.

Είναι χαρακτηριστικά τα όσα αναφέρονται σε ανακοίνωση του Δήμου Ηρακλείου: 

"Ως την πλήρη αποκατάσταση της βλάβης στο διυλιστήριο του Αποσελέμη θα εξακολουθήσουν και ενδεχομένως θα ενταθούν τα προβλήματα στην ομαλή υδροδότηση της πόλης του Ηρακλείου.
Πιο έντονα προβλήματα αναμένονται στις περιοχές: 
•    Εντός των Τειχών
•    Πόρος
•    Ανάληψη
•    Κηπούπολή
•    Εθνικής Αντιστάσεως
•    Πατέλες
•    Αγ. Ιωάννη Κνωσσού (ειδικότερα από οδό Χατζάκη και νοτιότερα)
•    Καμίνια-Δειλινά

Μικρότερα προβλήματα αναμένονται στις περιοχές:
•    Αγία Αικατερίνη
•    Θέρισσος
•    Ατσαλένιο
•    Μασταμπάς
•    Νέα Αλικαρνασσός"

Υπενθυμίζεται ότι η ΔΕΥΑΗ  έχει ενεργοποιήσει το σύνολο των εφεδρειών που διαθέτει, ενώ για μια ακόμα φορά από τον Δήμο απευθύνεται έκκληση προς του πολίτες "να χρησιμοποιούν το νερό ορθολογικά, αποφεύγοντας την άσκοπη χρήση του ιδιαίτερα σε εργασίες που απαιτούν μεγάλες ποσότητες νερού (πλύσιμο αυλών, αυτοκινήτων κλπ)".

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση