Με αλεξίσφαιρο γιλέκο στα δικαστήρια ο 59χρονος που κατηγορείται για κακοποίηση στον ανιψιό του

Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για τις κατηγορίες του βιασμού και της αποπλάνησης ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ' εξακολούθηση

Το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο πέρασε σήμερα ο 59χρονος που κατηγορείται για την σεξουαλική κακοποίηση του ανιψιού του στο Ηράκλειο.

Στον 59χρονο έχουν ασκηθεί διώξεις για τις κατηγορίες του βιασμού και της αποπλάνησης ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ' εξακολούθηση.

Ο 59χρονος κατά τη σύλληψη του αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Όπως έχει γράψει το Cretalive, στον 59χρονο αποδίδεται ότι βίαζε το ανήλικο αγόρι κατ' εξακολούθηση, από το 2016 ως το 2019.

Εντωμεταξύ, ενόψει της σημερινής απολογίας του 59χρονου, η δικηγόρος κ. Μαρίνα Παναγιωτάκη, από την οποία ζητήθηκε να αναλάβει την υπεράσπιση του, διαχωρίζει την θέση της και απέστειλε την ακόλουθη γραπτή δήλωση: «Πράγματι, μου ζητήθηκε από την οικογένεια του κατηγορουμένου να αναλάβω την υπεράσπιση του. Θα ήθελα να γνωστοποιήσω, προκειμένου να σιωπήσουν οι κακόβουλοι «ψίθυροι», ότι αρνήθηκα την εκπροσώπηση του κατηγορουμένου. Θα παραμείνω πιστή στον αξιακό μου κώδικα, αφήνοντας σε άλλο συνάδελφο να υπηρετήσει το τεκμήριο της αθωότητας».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ