Εναλλακτική μαγειρίτσα με κοτόπουλο

Newsroom
Newsroom

Aπό τον σεφ Ιωσήφ Συκιανάκη

Υλικά:

10 γρ. σκόρδο

50 γρ. ζωμό κότας

200 γρ. ελαιόλαδο

230 γρ. ρυζι καρολίνα

200 γρ. λευκό κρασί

60 γρ. φρέσκο κρεμμύδι

180 γρ. ξερό λευκό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

φοινόκιο ψιλοκομμένο

480 γρ. συκωτάκια πτηνών

480 γρ, μπούτι κοτόπουλο

120 γρ. baby σπανάκι

220 γρ, μαρούλι

 

για το αυγολέμονο

3 αυγά 20 γρ.

ξύσμα λεμόνι

80 γρ. χυμό λεμονιού

40 γρ, κορν φλάουρ

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ