Συνταγή για χαλβά σιμιγδαλένιο με πορτοκάλι

Newsroom
Newsroom

Χαλβάς με ιδιαίτερη γεύση από τον Γιώργο Τσούλη

Μια γρήγορη και εύκολη συνταγή για σιμιγδαλένιο χαλβά με πορτοκάλι παρουσίασε ο Γιώργος Τσούλης. Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι τα ακόλουθα:

Για το χαλβά

380 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό

250 ml ηλιέλαιο

50 γρ. φιλέ αμυγδάλου, καβουρδισμένο

2 πορτοκάλια

Ξύσμα από 2 πορτοκάλια

2 κ.γ. κανέλα, σε σκόνη

1 κ.γ. γαρύφαλλο, τριμμένο

Για το σιρόπι

300 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

1 lt νερό

Για το σερβίρισμα

Ξύσμα πορτοκαλιού

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε την εκτέλεση της συνταγής:

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ