Σοκολατένιο ρολό μαρέγκας με μους σοκολάτας και κόκκινα φρούτα

Newsroom
Newsroom

Δείτε τη συνταγή!

Για το ρολό:

4 ασπράδια μεγάλων αβγών
225 γρ. ζάχαρη άχνη
30 γρ. κακάο
1 βανίλια

Για τη μους:

200 γρ. bitter σοκολάτα
2 κ.σ. κονιάκ
1 κ.γ. καφές εσπρέσο σκόνη
4 αβγά
1/4 κούπας ελαιόλαδο
1/4 κούπας καστανή ζάχαρη
1/4 κ.γ αλάτι

Για τη σάλτσα:

300 ml κρέμα γάλακτος
1 1/4 κ.σ. κορν φλάουρ
4 σταγόνες μαστιχέλαιο

Για τη διακόσμηση

50 γρ. bitter σοκολάτα
Σμέουρα
Ζάχαρη άχνη
Γκι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ